IZOBRAZBA O SIGURNOM RUKOVANJU I PRIMJENI PESTICIDA

Općina Drenovci u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Drenovci kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u subotu, 26.11.2022. od 16:00 sati u Općini Drenovci, Poljoprivredni poduzetnički inkubator Drenovci, Vladimira Nazora 131.
Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.
Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 26.11.2022. godine u 16:00 sati u Drenovce, u Poljoprivredni inkubator Drenovci, Vladimira Nazora 131, gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.

 

PLAKAT DRENOVCI